Risotto artisjok rode pesto
Moulinex
Recept door Moulinex

Risotto artisjok rode pesto

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 21min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    6min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 200 g Carnaroli rijst

  • 60 g Ui, gepeld en gesnipperd

  • 2 teentje Look, gepeld, ontdaan van kiem en gehakt

  • 6 cl Witte wijn

  • 42 cl Groentebouillon

  • 40 g Rode pesto

  • 200 g Artisjokken, gemarineerd en in 2 of 3 gesneden

  • 40 g Vloeibare room, opgeklopt

  • 2 el Parmezaan

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Giet 1 el olie van de marinade van de artisjokken in de kom.

Stap 3 /6

Bak de uit en de look gedurende 2 min in de marinade. Voeg de rijst toe. Meng alles goed. Voeg de witte wijn toe.

Stap 4 /6

Bij verdamping van de witte wijn voegt u de bouillon en pesto toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Meng alles goed. Voeg de room en artisjokken toe. Dien op met de Parmezaanse kaas.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228