Risotto artisjok rode pesto
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Carnaroli rijst
60 g Ui, gepeld en gesnipperd
2 teentje Look, gepeld, ontdaan van kiem en gehakt
6 cl Witte wijn
42 cl Groentebouillon
40 g Rode pesto
200 g Artisjokken, gemarineerd en in 2 of 3 gesneden
40 g Vloeibare room, opgeklopt
2 el Parmezaan
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet 1 el olie van de marinade van de artisjokken in de kom.
Stap 3 /6
Bak de uit en de look gedurende 2 min in de marinade. Voeg de rijst toe. Meng alles goed. Voeg de witte wijn toe.
Stap 4 /6
Bij verdamping van de witte wijn voegt u de bouillon en pesto toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Meng alles goed. Voeg de room en artisjokken toe. Dien op met de Parmezaanse kaas.