- Homepage
- Recipe Details Page
Reuzesushi met ham en asperge
- Totale tijd 1u 1min
- 20min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
360 g Rijst, ronde korrel
6 el Rijstazijn
3 tl Suiker
50 cl Water
12 Asperges
6 sneetje Ham
6 bladje Zeewier nori voor sushi
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten.
360g Rijst, ronde korrel 6el Rijstazijn 3tl Suiker 50cl Water 12 Asperges 6sneetje Ham 6bladje Zeewier nori voor sushi Zout, peper
Stap 2 /4
Doe de rijst, suiker, azijn, een beetje zout en water in de pot.Zet bovenop het stoommandje met de asperges.
360g Rijst, ronde korrel 6el Rijstazijn 3tl Suiker 50cl Water 12 Asperges Zout, peper
Stap 3 /4
Snelkookfunctie
Stap 4 /4
Verwijder de asperges.Vorm met behulp van het matje de sushi's gevuld met rijst, asperges en ham.
6sneetje Ham 6bladje Zeewier nori voor sushi