Quenelles à la bisque
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
4 Quenelles van 40 tot 50 g
50 g Uien, fijngesnipperd
5 cl Witte wijn
5 cl Vloeibare room
50 g Kreeftenbisque, blik
300 g Wortelen, fijngesneden
1.5 cl Water
2 el Zonnebloemolie
Zoet, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /8
Schil en snijd de wortelen fijn.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Doe er de uien bij en laat ze een paar minuten stoven tot ze zacht zijn.
Stap 6 /8
Meng in een kom de room, wijn, bisque en het water. Breng het gerecht op smaak. Voeg de saus toe en dan de quenelles en wortelen.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Giet alles in een grote schotel. Dien op.