- Homepage
- Recipe Details Page
Pot-au-feu op Aziatische wijze
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
110 g Ajuin
3 g Look
200 g Wortels
40 g Rundsbouillon
15 g Verse gember
70 g Citroengras
8 stengel Koriander
200 g Rauwe of diepgevroren garnalen
150 cl Water
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Plet de stengel citroengras met een mes.
70g Citroengras
Stap 2 /4
Doe de geschilde en grof gesneden ui, knoflook en wortels, het water, de bouillonblokjes, de gember, het citroengras en de helft van de bussel koriander in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Ajuin 3g Look 200g Wortels 40g Rundsbouillon 15g Verse gember 8stengel Koriander 150cl Water
Menger
Stap 3 /4
Voeg de garnalen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Rauwe of diepgevroren garnalen
Menger
Stap 4 /4
Dien op in kommetjes en voeg de koriander toe.
8stengel Koriander