- Homepage
- Pot-au-feu op Aziatische wijze
Pot-au-feu op Aziatische wijze
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
110 g Ajuin
3 g Look
200 g Wortels
40 g Rundsbouillon
15 g Verse gember
70 g Citroengras
8 stengel Koriander
200 g Rauwe of diepgevroren garnalen
150 cl Water
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Plet de stengel citroengras met een mes.
Stap 2 /4
Doe de geschilde en grof gesneden ui, knoflook en wortels, het water, de bouillonblokjes, de gember, het citroengras en de helft van de bussel koriander in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de garnalen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien op in kommetjes en voeg de koriander toe.