Pompoen-foie-gras soep
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 sneetje Foie gras van 50 gr
600 g Kastanjepompoen, gepeld, ontpit, in blokjes van 1 cm
2 Sjalotjes, gepeld en fijngehakt
40 cl Gevogeltebouillon
2 snuifje Muskaatpoeder
20 cl Vloeibare crème
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Pel en snipper de sjalot.
Stap 3 /7
Kruid de plakjes foie gras. Maak er met een mes aan één kant een raster op.
Stap 4 /7
Bruin de foie gras 30 sec aan elke kant. Haal uit de pan. Verwijder het vet en fruit de sjalotjes & kastanjepompoen 1 min.
Stap 5 /7
Voeg de gevogeltebouillon toe en de muskaat. Bestrooi met zout en peper.
Stap 6 /7
Kooktijd onder druk
Stap 7 /7
Mix met de crème.