- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Soep pompoen-foie-gras
Soep pompoen-foie-gras
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Plakken foie gras van 50 g
600 g Hokkaidopompoen, geschild, ontpit, in blokjes van 1 cm
2 Sjalotten, gesnipperd
40 cl Gevogeltebouillon
2 Snuifjes gemalen nootmuskaat
Zout, peper
10 cl Vloeibare room
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Peel en snipper de sjalotten.
Stap 3 /7
Breng de plakken foie gras op smaak. Leg ze met voldoende tussenruimte naast elkaar met de punt van een mes.
Stap 4 /7
Bruin de lever 30 s. aan elke kant, haal uit de pan, verwijder het vet. Fruit sjalot en pompoen 1 min. in de pan.
Stap 5 /7
Voeg de gevogeltebouillon en de nootmuskaat toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Meng met de room. Giet warm over de plakken foie gras. Dien op.