- Homepage
- Recipe Details Page
Pizzadeeg
- Totale tijd 2u 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
17.5 cl water
10 g verse bakkersgist
290 g bloem
2 cl olijfolie
1 tl zout
Accessoires
Dough Hook
Bereiding
Stap 1 /5
Laat het gist gedurende 10 minuten in water oplossen in de kom van de keukenmachine.
17.5cl water 10g verse bakkersgist
Dough Hook
Stap 2 /5
Voeg de bloem, de olijfolie en het zout toe aan de kom en druk op ‘Start’.
17.5cl water 10g verse bakkersgist 290g bloem 2cl olijfolie 1tl zout
Dough Hook
Stap 3 /5
Maak van het deeg een bal, bedek het met een theedoek en laat het gedurende 2 uur rusten in de ijskast.
Stap 4 /5
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 5 /5
Rol het deeg uit en beleg met toppings naar keuze. Bak de pizza gedurende 15 minuten op 220 graden.