- Homepage
- Recipe Details Page
Pesto
- Totale tijd 5min
- 4min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
80 g Basilicumblaadjes
9 g Look
50 g Parmezaanse kaas
50 g Pijnboompitten
20 cl Olijfolie
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de gepelde knoflookteentjes, de basilicum, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en de olijfolie in de keukenmachine. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
80g Basilicumblaadjes 9g Look 50g Parmezaanse kaas 50g Pijnboompitten 20cl Olijfolie Zout
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Schraap de randen van de kom met een spatel schoon en breng de bereiding zo terug naar het midden van de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Doe de bereiding in een bokaal en zet in de koelkast.
Stap 4 /4
Dien op met pasta of op een boterham.