- Homepage
- Recipe Details Page
Paprikaroomsoep met chorizo
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
850 g Rode paprika
110 g Ajuin
3 g Look
80 g Chorizo
1 tl Gerookt paprikapoeder
50 cl Water
10 cl Vloeibare room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gewassen en in vier gesneden rode paprika's zonder de zaadlijsten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
850g Rode paprika
Stap 2 /5
Voeg de gepelde en grof gehakte ui en knoflook, de chorizo in blokjes, het gerookte paprikapoeder en het zout toe.
110g Ajuin 3g Look 80g Chorizo 1tl Gerookt paprikapoeder Zout
Stap 3 /5
Voeg water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50cl Water
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10cl Vloeibare room
Ultrablade hakmes
Stap 5 /5
Dien koud of warm op.