Pannacotta met aardbeien
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 bladje Blaadjes gelatine van 2 gr om in koud water te weken
5 cl Melk
15 cl Vloeibare crème (vol, 30% vet)
15 g Suiker
0.3 teentje Geschrapt vanillestokje
200 g Aardbeien
1 el Vloeibare honing
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Verzacht het gelatineblaadje door dit in koud water te weken.
Stap 3 /6
Giet de honing in de kuip.
Stap 4 /6
Smelt de honing. Voeg de aardbeien toe. Kook 5 minuten in. Verwijder de aardbeien, maar niet het sap.
Stap 5 /6
Giet de melk, crème, suiker, vanille en uitgeknepen gelatine in de kuip. Meng door elkaar en breng aan de kook.
Stap 6 /6
Verdeel over mooie bakjes. Laat 12 uur koud staan. Serveer met de aardbeien.