Osso buco
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
1 stuk Kalfsvlees
1 cm Wortel
120 g Tomatenpuree
2 el Sinaasappelsap
1 el Ui
1 tl Knoflook
1 el Italiaanse kruiden
1 el Olijfolie
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /5
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /5
Doe de stukjes ossobuco, de plakjes wortel en de overige ingrediënten in het reservoir. Breng op smaak met zout en peper en roer door elkaar.
Stap 4 /5
3 containers zijn voorbereid. Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 5 /5
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.