Ossobuco met druiven
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Plakken kalfsschenkel (1 per persoon)
1 el Eetlepels meel
1 el Plantaardige olie
200 g Tomaten in kwartjes (of gepelde tomaten in blik)
50 g Fijngesneden uien
1 Stengel selderij, geschild en gesnipperd
10 cl Kalfsbouillon
100 g Grote witte druiven in kwartjes gesneden (en idealiter ontpit)
1 Suikerklontje
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip. Wentel de schenkelreepjes in bloem.
Stap 4 /7
Laat de schenkelreepjes 3 minuten aan elke kant aankleuren en haal ze vervolgens uit de kuip. Vervang door de ui en selder. Meng alles goed en giet de bouillon erbij.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Serveer met spaghetti of penne rigatti en vers geraspte parmezaan.