Mexicaanse mais
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
8 Vacuümverpakte maiskolven
2 el koolzaadolie
Zout, peper
4 Limoenen
60 g Mayonaise
60 g Crème fraîche
2 tl Knoflookpoeder
2 tl Uienpoeder
15 g Koriander
150 g Verkruimelde feta
Gerookte paprikapoeder
Accessoires
Grillen
Bereiding
Stap 1 /7
Plaats de grillplaat in het apparaat zet de GRILL-stand aan op 200 °C om 10 minuten voor te verwarmen.
Stap 2 /7
Bestrijk de maiskolven met koolzaadolie en kruid met zout en peper.
Stap 3 /7
Leg als het apparaat voorverwarmd is de maiskolven in de kom en zet het GRILL-programma 6 minuten aan op 200 °C.
Stap 4 /7
Pers de citroensap in een kom en vermeng met mayonaise, crème fraîche, knoflook en uienpoeder.
Stap 5 /7
Keer de mais na 6 minuten om en kook nog eens 6 minuten.
Stap 6 /7
Haal de maiskolven aan het einde van het programma uit het apparaat (pas op dat u zich niet verbrandt) en bestrijk ze met de saus.
Stap 7 /7
Leg ze op een plaat en bestrooi met koriander, verkruimelde feta en gerookte paprikapoeder.