Madeleines
- Totale tijd 2u 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
130 g Half gezouten boter
3 Eieren
10 g Vloeibare honing
125 g Suiker
130 g Bloem
0.5 zakje Bakpoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de boter in de kom van de keukenmachine met het breek-/kneedmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Voeg alle andere ingrediënten toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Laat het deeg minstens 2 uur rusten in de koelkast.
Stap 4 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).
Stap 5 /7
Smeer een madeleinevorm in met boter en vul drie vierde van de vormpjes met het beslag. De madeleines zullen opstijgen tijdens het bakken.
Stap 6 /7
Zet gedurende 15 minuten in de oven.
Stap 7 /7
Laat de cake afkoelen voordat u hem uit de vorm haalt.