- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Macarons
Macarons
- Totale tijd 1u 7min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal Companion Pro HF850810 Kookrobot - 12 programma's - 6 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires CUISINE COMPANION Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
110 g Amandelpoeder
200 g Poedersuiker
3 Eiwitten
40 g Fijne kristalsuiker
Accessoires
Klopper Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Doe het amandelpoeder en de poedersuiker in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /10
Haal de bereiding uit de kom van de keukenmachine en spoel deze af.
Stap 3 /10
Doe de eiwitten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper.
Stap 4 /10
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de fijne kristalsuiker toe na de pieptoon.
Stap 5 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 6 /10
Meng de twee bereidingen voorzichtig met elkaar met behulp van de spatel. De consistentie moet glad en glanzend ogen.
Stap 7 /10
Doe het in een spuitzak. Spuit kleine rondjes deeg van dezelfde grootte op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Stap 8 /10
Laat ze gedurende 30 minuten drogen aan de lucht.
Stap 9 /10
Zet 12 à 15 minuten in de oven.
Stap 10 /10
Laat de schelpen afkoelen en garneer ze met confituur of chocoladepasta.