- Homepage
- Recipe Details Page
Macarons
- Totale tijd 1u 7min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
110 g Amandelpoeder
200 g Poedersuiker
3 Eiwitten
40 g Fijne kristalsuiker
Accessoires
Klopper Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Doe het amandelpoeder en de poedersuiker in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Amandelpoeder 200g Poedersuiker
Ultrablade hakmes
Stap 2 /10
Haal de bereiding uit de kom van de keukenmachine en spoel deze af.
Stap 3 /10
Doe de eiwitten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper.
3 Eiwitten
Klopper
Stap 4 /10
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de fijne kristalsuiker toe na de pieptoon.
40g Fijne kristalsuiker
Klopper
Stap 5 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 6 /10
Meng de twee bereidingen voorzichtig met elkaar met behulp van de spatel. De consistentie moet glad en glanzend ogen.
Stap 7 /10
Doe het in een spuitzak. Spuit kleine rondjes deeg van dezelfde grootte op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Stap 8 /10
Laat ze gedurende 30 minuten drogen aan de lucht.
Stap 9 /10
Zet 12 à 15 minuten in de oven.
Stap 10 /10
Laat de schelpen afkoelen en garneer ze met confituur of chocoladepasta.