Lamsschouder met koffieglazuur
- Totale tijd 1u 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Lamszadels
150 g Geroosterde piquillopepers in blik
20 cl Sterke Ethiopische koffie
4 tl Bruine suiker
6 el Sojasaus
6 el Olijfolie
1 kg Witte cacaobonen
1 tuiltje Bouquet garni
Zout en vers gemalen peper
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Giet 0.7 L water in de mengkom. Doe de bonen in het stoommandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start' Giet het water af en zet de bonen apart in een kom.
Stap 2 /7
Doe de piquillopepers en de helft van de olie in de mengkom met het Ultrablade-mes. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Stap 3 /7
Giet de andere helft van de olie in de mengkom met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Stap 4 /7
Voeg het vlees toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Stap 5 /7
Meng de koffie, de bruine suiker en de sojasaus in een kom en giet het mengsel in de mengkom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Stap 6 /7
Draai het vlees om en bedruip het met de sappen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op met het lamsvlees, de bonen en de coulis van piquillopeper.