- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lam met prinsessenbonen
Lam met prinsessenbonen
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
900 g Lamsschouder in blokjes van 20-30 gr
3 Gele ui, gepeld en gesnipperd
500 g Gehakte tomaten
900 g Prinsessenbonen, gewassen en ontsteeld, diepgevroren
1.5 tl Kurkumapoeder
1.5 tl Komijnpoeder
2 el Tomatenpuree
2 el Citroensap (optioneel)
2 el Plantaardige olie
15 cl Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Kook de uit totdat die gekarameliseerd is. Voeg het vlees, de kruiden, zout en peper toe. Meng alles en bak gedurende 2 min.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten toe (behalve de citroen) en eindig met de bonen. Voeg opnieuw zout toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 14 min.
Stap 6 /6
Breng het gerecht op smaak met citroensap. Dien op met rijst.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
