Lamsschenkel met rode wijn
- Totale tijd 12u 26min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12u 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 el Olijfolie
4 Lamsschenkel
2 Ajuin
6 teentje Look
4 el Maïzena
60 cl Rode wijn
30 cl Groentebouillon
2 takje Tijm
2 tl Gerookt paprikapoeder
Zout, peper
500 g Gekookte tagliatelle
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Doe de olie in de pan.
Stap 3 /8
Bak het gekruide vlees aan alle kanten gedurende 6 minuten. Draai regelmatig om.
Stap 4 /8
Voeg de ajuin, de look en de in koud water verdunde maïzena toe.
Stap 5 /8
Laat 1 minuut garen.
Stap 6 /8
Voeg alle ingrediënten toe, behalve de pasta, en laat 4 minuten koken.
Stap 7 /8
Langzaam koken op hoge temperatuur.
Stap 8 /8
Haal het vlees uit de pan. Voeg de warme pasta met de saus toe. Dien op.