- Homepage
- Recipe Details Page
Lamscurry
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
800 g Lamsvlees (schouder zonder bot)
100 g Ajuin
6 g Look
6 cl Olijfolie
3 tl Kerrie(poeder)
25 cl Kokosmelk
200 g Tomatenpuree
30 cl Gevogeltebouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
100g Ajuin 6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de look en het kerriepoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
6cl Olijfolie 3tl Kerrie(poeder)
Menger
Stap 3 /4
Voeg het lamsvlees in grote blokjes, de kokosmelk, de tomatenpulp en de bouillon toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
800g Lamsvlees (schouder zonder bot) 25cl Kokosmelk 200g Tomatenpuree 30cl Gevogeltebouillon Zout
Menger
Stap 4 /4
Dien onmiddellijk op.