Lamscurry
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
800 g Lamsvlees (schouder zonder bot)
100 g Ajuin
6 g Look
6 cl Olijfolie
3 tl Kerrie(poeder)
25 cl Kokosmelk
200 g Tomatenpuree
30 cl Gevogeltebouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de look en het kerriepoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg het lamsvlees in grote blokjes, de kokosmelk, de tomatenpulp en de bouillon toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien onmiddellijk op.