- Homepage
- Kruimeldeeg
Kruimeldeeg
- Totale tijd 38min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
1 eenheid
240 g Bloem
120 g Zachte boter
1 snuifje Zout
7 cl Water
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Leg de boter uit de koelkast om ze zachter te maken.
Stap 2 /4
Doe de bloem, de zachte boter en het zout in de mengkom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Laat draaien totdat er een bol wordt gevormd.
Stap 4 /4
Omwikkel het deeg met vershoudfolie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.