- Homepage
- Recipe Details Page
Kroketten van rijst en mozzarella
- Totale tijd 34min
- 20min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
45 g Boter
1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui
450 g Arboriorijst
120 cl Groentebouillon
75 g Geraspte Parmezaanse kaas
Zout, peper
150 g Mozzarella, in blokjes gesneden
75 g Bloem
3 Losgeklopte eieren
150 g Paneermeel
Frituurolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
45g Boter 1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui 450g Arboriorijst 120cl Groentebouillon 75g Geraspte Parmezaanse kaas Zout, peper 150g Mozzarella, in blokjes gesneden 75g Bloem 3 Losgeklopte eieren 150g Paneermeel Frituurolie
Stap 2 /6
Smelt de boter.
45g Boter
Stap 3 /6
Fruit de ui. Doe de rijst erbij en meng totdat hij paarlemoerachtig wordt.
1.5 Gepelde, fijngesnipperde ui 450g Arboriorijst
Stap 4 /6
Giet de bouillon erbij. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
120cl Groentebouillon
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer. Laat afkoelen.
75g Geraspte Parmezaanse kaas