*Crunchy and spicy chickpeas
- Totale tijd 17min
- 5min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
130 g Kikkererwten uit blik
4 el Olijfolie
1 tl Knoflookpoeder
2 tl Gerookt paprikapoeder
1 tl Gemalen komijn
1 el Zout
4 el Fijngehakte verse koriander
Bereiding
Stap 1 /6
Laat de kikkererwten uitlekken, spoel ze af en droog ze.
Stap 2 /6
Doe de kikkererwten, de olie, de knoflook, het paprikapoeder, de komijn en het zout in een kom. Meng voorzichtig met een lepel totdat de kikkererwten goed bedekt zijn.
Stap 3 /6
Leg de kikkererwten in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 4 /6
Wacht 30 seconden voordat je de mand opent (kikkererwten kunnen soms ploffen als popcorn). Controleer of ze gaar zijn.
Stap 5 /6
Start het programma opnieuw met de andere helft van de kikkererwten.
Stap 6 /6
Strooi de koriander over de kikkererwten en dien onmiddellijk op.