Koolviscurry met miso
- Totale tijd 34min
- 10min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
160 g Basmatirijst
1 Rode ui
1 cm Gember
1 teentje Knoflook
1 blokje De Miso
250 ml De lait de coco
100 g D'épinards frais
verse koriander
1 Limoen
250 g Koolvis
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
De ingrediënten bereiden
Stap 2 /7
Verhit de olijfolie op middelhoog vuur en fruit de ui, roer regelmatig. Voeg de knoflook, gember, en miso toe. Bak nog 2 tot 3 minuten.
Stap 3 /7
Voeg de volkoren basmatirijst en twee keer het volume gezouten water toe. _
Stap 4 /7
Koken onder druk
Stap 5 /7
Voeg de kokosmelk toe en meng goed. Laat 3 tot 5 minuten sudderen tot de saus iets dikker wordt. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6 /7
Voeg de stukjes vis toe en bak nog eens 4 minuten, voeg dan de babyspinazie toe zodat de blaadjes eraf kunnen vallen.
Stap 7 /7
Pas de kruiden aan indien nodig en serveer het gerecht heet in een soepschaal. Bestrooi met koriander.