Knapperige groene asperges - vacuüm
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
750 g Groene asperges
75 g Boter
3 Look
6 takje Tijm
60 g Parmezaanse kaas
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Breng de asperges op smaak met zout.
Stap 3 /7
Leg de asperges plat in een sous-videzakje.
Stap 4 /7
Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de parmezaan. Sluit vacuüm af.
Stap 5 /7
Giet 4L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 6 /7
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 7 /7
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Dien warm of koud op met parmezaansnippers.