Knapperige groene asperges - vacuüm - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Knapperige groene asperges - vacuüm

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 45min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    30min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 750 g Groene asperges

  • 75 g Boter

  • 3 Look

  • 6 takje Tijm

  • 60 g Parmezaanse kaas

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

  • 750g Groene asperges
  • 75g Boter
  • 3 Look
  • 6takje Tijm
  • 60g Parmezaanse kaas
  • Zout, peper

Stap 2 /7

Breng de asperges op smaak met zout.

  • 750g Groene asperges
  • Zout, peper

Stap 3 /7

Leg de asperges plat in een sous-videzakje.

Stap 4 /7

Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de parmezaan. Sluit vacuüm af.

  • 75g Boter
  • 3 Look
  • 6takje Tijm
  • Zout, peper

Stap 5 /7

Giet 4L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.

Stap 6 /7

Vacuüm ondergedompeld koken.

Stap 7 /7

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Dien warm of koud op met parmezaansnippers.

  • 60g Parmezaanse kaas

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228