Kleine potjes 2 geitenkazen
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
225 g Verse geitenkaas
30 cl Geitenmelk (of koemelk)
6 pak Buche van geitenmelk in sneetjes van 1 cm dikte
3 Eieren
60 g Zetmeel, losgeklopt in koude melk
6 el Rozijnen
3 snuifje Snufje zout
6 Schaaltjes van ongeveer 13/15cl
Aanvullende slamengeling
Vinaigrette van ciderazijn
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng de melk met zetmeel, de verse geitenkaas, zout en eieren. Verdeel de rozijnen en het mengsel over de schaaltjes.
Stap 3 /5
Leg er 1 sneetje van de buche op. Dek af met folie. Stoomkoken met 20 cl water in de pot.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Dien lauw op met de slamengeling.