- Homepage
- Kippendijen met paprika
Kippendijen met paprika
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Aardappelen in halve plakjes
1 teentje Knoflook
0.5 steel Lente-uitjes
0.5 blokje Kippenbouillon
125 ml Water
0.5 pot Cottage cheese
2 Kippendijen
2 tl Paprika
0.5 Passata
Peper en zout
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Snijd de knoflook en lente-uitjes fijn.
Stap 3 /6
Bak de paprika met de olijfolie, knoflook en lente-uitjes. Bak de kippendijen aan beide kanten bruin en zet apart. Bak de aardappelen bruin.
Stap 4 /6
Voeg de passata, het water, de bouillon en de kippendijen toe.
Stap 5 /6
Koken onder druk.
Stap 6 /6
Meng de fromage blanc met het groene deel van de lente-uitjes. Breng op smaak met zout en peper.