- Homepage
- Recipe Details Page
Kikkererwten met kombu
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
175 g Gedroogde kikkererwten, 12 uur geweekt
0.5 Kombu zeewier
0.5 Gepelde, fijngesnipperde kleine ui
2 takje Fijngehakte verse peterselie
5 takje Fijngehakte bieslook
1.5 el Olijfolie
1.5 el Ciderazijn
1.5 el Vloeibare honing
35 cl Water
Zout
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
175g Gedroogde kikkererwten, 12 uur geweekt 0.5 Kombu zeewier 0.5 Gepelde, fijngesnipperde kleine ui 2takje Fijngehakte verse peterselie 5takje Fijngehakte bieslook 1.5el Olijfolie 1.5el Ciderazijn 1.5el Vloeibare honing 35cl Water Zout
Stap 2 /5
Week het kombu zeewier 10 minuten in een kom met koud water. Snijd het fijn.
0.5 Kombu zeewier
Stap 3 /5
Doe de kikkererwten en het geweekte zeewier in de kuip. Voeg koud water toe.
175g Gedroogde kikkererwten, 12 uur geweekt 35cl Water
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Laat afkoelen. Voeg de honing, de olie, de azijn, de ui en de kruiden toe. Dien op.
0.5 Gepelde, fijngesnipperde kleine ui 2takje Fijngehakte verse peterselie 5takje Fijngehakte bieslook 1.5el Olijfolie 1.5el Ciderazijn 1.5el Vloeibare honing