Kikkererwten en champignons
- Totale tijd 11min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Gekookte kikkererwten (uit blik), gespoeld
200 g Kleine Parijse champignons (uit blik), gespoeld
6 reepje Zongedroogde tomaten in olie, gehakt
1 Ui, gepeld en gesnipperd
2 noten Boter
2 Teentjes look, gepeld en gehakt
2.5 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe een beetje olie van de tomaten in de kuip.
Stap 3 /6
Voeg de ui en de knoflook toe. Laat aankleuren.
Stap 4 /6
Voeg de kikkererwten, champignons, zongedroogde tomaten en 7 cl water toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de boter en de peterselie toe. Goed mengen en opdienen.