- Homepage
- Kerstlogboek van groenten
Kerstlogboek van groenten
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
20 cl Sojaroom
4 g Agar-agar
100 g Selderij
20 g Geraspte Comté
1 Rode ui
175 g Pompoen
0.5 Gele ui
1 Knoflook
150 g Verse spinazie
Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /11
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /11
Bekleed de vorm met bakpapier. Meng de room met de agar-agar en giet het in de kom.
Stap 3 /11
Breng al kloppend 1 minuut aan de kook. Zet opzij en houd warm.
Stap 4 /11
Doe de selderij in het stoommandje. Plaats het stoommandje in een pan met 200 ml water.
Stap 5 /11
Koken onder druk
Stap 6 /11
Meng met de Comté en 1/4 van de agar-agar crème. Giet het mengsel in de vorm. Was de pan. Giet 3 eetlepels olie in de pan.
Stap 7 /11
Bruin de ui en de pompoen. Kruid met peper en zout.
Stap 8 /11
Wanneer de pompoen zacht is, giet er de helft van de room bij, meng gedurende 1 minuut.
Stap 9 /11
Giet het mengsel in de vorm. Was de pan.
Stap 10 /11
Giet 2 eetlepels olie in de pan. Bruin de ui en de spinazie. Zodra ze zacht zijn, giet de room erbij. Meng gedurende 1 minuut.
Stap 11 /11
Giet in de vorm, dek af en zet 24 uur in de koelkast. Omdraaien en opdienen.