- Homepage
- Kerriesaus van La Réunion
Kerriesaus van La Réunion
- Totale tijd 11min
- 8min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Kippenborst in kleine blokjes
150 g Gehakte tomaten
5 g Geraspte verse gember
8 cl Witte wijn
1 Fijngesneden uien
1 tl Kurkuma
Zout en peper
1 snuifje Tijm
1 tl Sambal
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
Stap 3 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de stukjes kip en de uien bruinen.
Stap 6 /8
Voeg de tomaten, de witte wijn, de tijm, de kurkuma en de puree van Spaanse peper toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Serveer de curry met rijst of pasta.