- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Karamelcake met half gezouten boter
Karamelcake met half gezouten boter
- Totale tijd 1u 50min
- 40minVoorbereidingstijd 
- 1u 10minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
4 personen
- 140 g Amandelpasta 
- 120 g Bloem 
- 3 Eieren 
- 1 zakje Bakpoeder 
- 100 g Vloeibare room 
- 100 g Suiker 
- 100 g Honing 
- 100 g Half gezouten boter 
- 150 g Vloeibare room 
- 50 g Half gezouten boter 
Accessoires
- Kneed- & hakmes 
- Menger 
Bereiding
Stap 1 /10
Doe de vloeibare room, de suiker, de honing en de boter in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /10
Voeg de rest van de vloeibare room en de boter toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /10
Verwijder de karamel voorzichtig om u niet te verbranden. Laat afkoelen.
Stap 4 /10
Was de kom van de keukenmachine.
Stap 5 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 6 /10
Vervang de mengstaaf door het kneed-/breekmes. Doe de bloem, de amandelspijs in stukjes, de afgekoelde karamel, de eieren en de gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /10
Vet een vorm in met boter en bestrooi met bloem.
Stap 8 /10
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 9 /10
Zet gedurende 40 minuten in de oven.
Stap 10 /10
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
