Kantonese gebakken rijst
- Totale tijd 12min
- 5min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
240 g Thaise rijst
2 Ei(eren)
2 el Diepvrieserwten
2 el Mais
2 Pijpajuin (of bieslook), wit fijngehakt, groen dungesneden
2 el Gekookte diepvriesgarnalen
2 el Spekreepjes
1 el Zoete sojasaus
2 el Sesamolie
33 cl Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Voeg de sesamolie in de kom. Klop de eieren.
Stap 3 /6
Roerbak de eieren, haal uit de pan, zet apart. Bruin het spek en het wit van de uien.
Stap 4 /6
Voeg de mais, erwten, garnalen, rijst, het water en de sojasaus toe. Voeg een beetje zout toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 6 min.
Stap 6 /6
Voeg de roereieren toe. Meng alles goed. Eet smakelijk.