Kalfsragout met aubergines
- Totale tijd 37min
- 12min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Kalfsstoofvlees
100 g Aubergines
150 g Gehakte tomaten
1 Ui
10 Korianderblaadjes
2 Bieslooksprietjes
1 el Olijfolie
0.5 tl Sambal
10 cl Kalfsfond
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Snijd de ui in halve ringen.
Stap 3 /9
Snijd de korianderblaadjes en de bieslook fijn.
Stap 4 /9
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /9
Laat het vlees bruinen, indien nodig in verschillende stappen.
Stap 6 /9
Voeg de uien, dan de aubergines en dan de puree van Spaanse pepers toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7 /9
Voeg de tomaten en de kalfsfond toe.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie
Stap 9 /9
Voeg de fijngesneden kruiden toe en dien op met verse pasta.