Kalfsgebraad wortelen
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Kalfsgebraad (ongeveer 7 cm dik, samengebonden)
1 el Plantaardige olie
30 Gedroogde pruimen (of dadels)
1.3 kg Middelgrote wortelen, geschild
15 cl Kalfsfond (of groentebouillon of water)
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat het vlees aan alle kanten bruinen. Haal dit vervolgens uit de kuip. Blus met een beetje water.
Stap 4 /6
Voeg de gedroogde pruimen toe. Plaats het gebraad erop. Plaats de worteltjes errond.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Het gebraad is licht gebakken. Voor een doorbakken gebraad houd nog 5 à 10 min.