Hamburger met pulled pork - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Hamburger met pulled pork

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 12u 25min
  • Voorbereidingstijd
    25min
  • Gaartijd
    12u
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 1.5 el Bruine suiker

  • 1.5 el Komijnpoeder

  • 1.5 el Lookpoeder

  • 1.5 el Uienpoeder

  • 1.5 el Gerookt paprikapoeder

  • 1.5 tl Cayennepeper

  • 900 g Varkensschouder

  • 75 cl Blond bier

  • 7.5 cl Appelciderazijn

  • 7.5 cl Sojasaus

  • 4.5 el Vloeibare honing

  • 3 el Maïzena

  • 6 Gegrilde en doormidden gesneden hamburgerbroodjes

  • 1.5 zakje Rauwkostmix

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

  • 1.5el Bruine suiker
  • 1.5el Komijnpoeder
  • 1.5el Lookpoeder
  • 1.5el Uienpoeder
  • 1.5el Gerookt paprikapoeder
  • 1.5tl Cayennepeper
  • 900g Varkensschouder
  • 75cl Blond bier
  • 7.5cl Appelciderazijn
  • 7.5cl Sojasaus
  • 4.5el Vloeibare honing
  • 3el Maïzena
  • 6 Gegrilde en doormidden gesneden hamburgerbroodjes
  • 1.5zakje Rauwkostmix

Stap 2 /7

Meng de suiker en de kruiden. Breng het vlees op smaak met dit mengsel.

  • 1.5el Bruine suiker
  • 1.5el Komijnpoeder
  • 1.5el Lookpoeder
  • 1.5el Uienpoeder
  • 1.5el Gerookt paprikapoeder
  • 1.5tl Cayennepeper
  • 900g Varkensschouder

Stap 3 /7

Doe de honing, de vloeistoffen en de maïzena in de pan. Breng tot het kookpunt.

  • 75cl Blond bier
  • 7.5cl Appelciderazijn
  • 7.5cl Sojasaus
  • 4.5el Vloeibare honing
  • 3el Maïzena

Stap 4 /7

Voeg het vlees toe.

  • 900g Varkensschouder

Stap 5 /7

Langzaam koken op hoge temperatuur.

Stap 6 /7

Haal het vlees eruit en trek het uit elkaar. Bind met de saus.

Stap 7 /7

Maak de burgers met alle ingrediënten.

  • 6 Gegrilde en doormidden gesneden hamburgerbroodjes
  • 1.5zakje Rauwkostmix

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228