Pulled pork - Recepten Companion NEO | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Pulled pork

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 6u 37min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    6u 22min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 800 g Varkensschouder

  • 200 g Varkensbuik

  • 2 el Olijfolie

  • 1 Ui

  • 6 teentje Knoflook

  • 50 g Honing

  • 20 cl Rode wijn

  • 400 g Tomatenpulp

  • 30 cl Water

  • 1 tl Gerookte paprika

  • 1 tl Gemalen komijn

  • Zout, peper

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Menger
    Menger

Bereiding

Stap 1 /9

Snijd en hak de ui en de knoflook fijn. Strooi zout en peper over de stukjes vlees.

  • 800g Varkensschouder
  • 1 Ui
  • 6teentje Knoflook

Stap 2 /9

In de kom van de robot met de gemeenschappelijke aandrijver, voeg je olijfolie toe. Zonder deksel, druk op 'Start'. Laat de stukken vlees aan alle kanten kleuren gedurende 10 min.

  • 800g Varkensschouder
  • 200g Varkensbuik
  • 2el Olijfolie

Stap 3 /9

Reserveer in een gerecht.

Stap 4 /9

Voeg de gehakte ui en knoflook toe. Zonder deksel, druk op 'Start'.

  • 1 Ui
  • 6teentje Knoflook

Stap 5 /9

Voeg de honing, rode wijn, tomaten pulp en water toe. Breng aan de kook gedurende 5 min. Zonder deksel, druk op 'Start'.

  • 50g Honing
  • 20cl Rode wijn
  • 400g Tomatenpulp
  • 30cl Water

Stap 6 /9

Installeer de menger. Voeg de kruiden en de stukken vlees toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.

  • 800g Varkensschouder
  • 200g Varkensbuik
  • 1tl Gerookte paprika
  • 1tl Gemalen komijn
  • Zout, peper
  • Menger

Stap 7 /9

Wanneer het vlees gaar is, haal je de stukken uit de kom van de robot en scheur ze met behulp van twee vorken.

Stap 8 /9

Vervang de menger door het Ultrablade hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.

  • Ultrablade hakmes

Stap 9 /9

Meng het gescheurde vlees en de saus. Geniet ervan!