- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pulled pork
Pulled pork
- Totale tijd 6u 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6u 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
800 g Varkensschouder
200 g Varkensbuik
2 el Olijfolie
1 Ui
6 teentje Knoflook
50 g Honing
20 cl Rode wijn
400 g Tomatenpulp
30 cl Water
1 tl Gerookte paprika
1 tl Gemalen komijn
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd en hak de ui en de knoflook fijn. Strooi zout en peper over de stukjes vlees.
Stap 2 /9
In de kom van de robot met de gemeenschappelijke aandrijver, voeg je olijfolie toe. Zonder deksel, druk op 'Start'. Laat de stukken vlees aan alle kanten kleuren gedurende 10 min.
Stap 3 /9
Reserveer in een gerecht.
Stap 4 /9
Voeg de gehakte ui en knoflook toe. Zonder deksel, druk op 'Start'.
Stap 5 /9
Voeg de honing, rode wijn, tomaten pulp en water toe. Breng aan de kook gedurende 5 min. Zonder deksel, druk op 'Start'.
Stap 6 /9
Installeer de menger. Voeg de kruiden en de stukken vlees toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
Wanneer het vlees gaar is, haal je de stukken uit de kom van de robot en scheur ze met behulp van twee vorken.
Stap 8 /9
Vervang de menger door het Ultrablade hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 9 /9
Meng het gescheurde vlees en de saus. Geniet ervan!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
