- Homepage
- Recipe Details Page
Ham, kaas en aardappelen roll
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 10min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
0.5 Ui
180 g Aardappelen
1.5 sneetje Ham
2 sneetje Emmental
1 Ei
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Pel de ui en snijd hem in tweeën. Zet apart.
0.5 Ui
Stap 2 /10
Weeg, was en schil de aardappelen. Zet opzij.
180g Aardappelen
Stap 3 /10
Voeg de aardappelen toe door de dop van de mengkom met daaraan de groentesnijder en de grote raspschijf. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
180g Aardappelen
Snij/rasp- accessoire
Stap 4 /10
Voeg de gehalveerde ui toe aan de kom met het Ultrablade-mes eraan. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
0.5 Ui
Ultrablade hakmes
Stap 5 /10
Voeg de geraspte aardappelen, de Gruyère en de eieren toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
180g Aardappelen 1 Ei
Ultrablade hakmes
Stap 6 /10
Verwarm de oven vooraf op 180°C.
Stap 7 /10
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het aardappelmengsel erover.
Stap 8 /10
Bak gedurende 25 minuten. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten.
Stap 9 /10
Leg de sneetjes ham op het aardappelmengsel. Voeg de sneetjes kaas toe.
1.5sneetje Ham 2sneetje Emmental
Stap 10 /10
Rol het aardappelmengsel uit en verwijder het bakpapier. Bak de rolls nogmaals 10 minuten om de kaas te laten smelten.