Groenten gaspacho met mozzarella
Margaux de Biolley
Recept door Margaux de Biolley

Groenten gaspacho met mozzarella

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 15min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    0min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 2 stuk

  • 0.25 stuk

  • 0.5 stuk

  • 0.5 stuk

  • 0.5 stuk

  • 0.5 stuk

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /6

Pel de knoflook en de ui. Doe ze in de kom van de keukenrobot en hak ze fijn met het Ultrablade hakmes.

  • 0.5stuk
  • 0.5stuk
  • Ultrablade hakmes

Stap 2 /6

Hak de groenten grof en doe ze in de keukenmachine met een scheutje olijfolie.

  • 2stuk
  • 0.25stuk
  • 0.5stuk

Stap 3 /6

Kruid met peper en een snuifje zout en bak gedurende 15 minuten.

  • Ultrablade hakmes

Stap 4 /6

Mix daarna gedurende 3 minuten.

  • Ultrablade hakmes

Stap 5 /6

Laat de gazpacho 1 uur afkoelen in de koelkast.

Stap 6 /6

Serveer de gazpacho gekoeld met een paar stukjes mozzarella, verse basilicum en een scheutje olijfolie.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228