Greek-style eggplant and chickpeas
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
150 g Aubergines
100 g Kikkererwten
10 cl Tomatenpuree
1 el Olijfolie
1 el Tomatenpuree
1 tl Kruiden
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /5
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /5
Doe de aubergineblokjes, kikkererwten, tomatenpuree, olijfolie, tomatenpuree en Italiaanse kruiden in het reservoir. Breng op smaak met zout en peper en roer door elkaar.
Stap 4 /5
3 containers zijn klaargemaakt. Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 5 /5
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.