Gnocchi-champignons en ham
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
270 g Verse gnocchi
150 g Fijngesneden champignons uit blik (gespoeld)
0.5 Ui gepeld en gesnipperd
100 g Gespoelde groene boontjes (uit blik)
15 g Boter
1 el Plantaardige olie
150 g Tomatencoulis
3 sneetje Gekookte ham in reepjes gesneden
8 cl Water
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de ui aankleuren. Voeg de champignons en de groene boontjes toe. Bak gedurende 3 min.
Stap 4 /6
Voeg de gnocchi, het water, de boter, de tomatencoulis en peper en zout toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 3 min.
Stap 6 /6
Voeg de ham toe en dien op.