- Homepage
- Gnocchi met saffraan
Gnocchi met saffraan
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
270 g Gnocchi
50 g Tomatencoulis
10 cl Water
2 snuifje Saffraan (draadjes of poeder)
40 g Dikke verse room
1 el Gesnipperd basilicum
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Snijd de basilicum fijn.
Stap 3 /5
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de basilicum. Meng goed en sluit af.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Dien op met een garnituur van basilicum, en vergezeld van een slaatje van rucola en Italiaanse ham.