Gnocchi carbonara en room
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Gnocchi
15 sneetje Pancetta grofgehakt (of bacon/spekreepjes)
3 el Olijfolie
6 Eigelen voor de saus
90 g Parmigiano reggiano, geraspt (of Pecorino)
45 cl Ongezouten groentebouillon
300 g Verse room
Peper van de pepermolen (GEEN ZOUT TOEVOEGEN!)
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Leg 1/3 van de kaas opzij. Meng het eigeel, de resterende kaas en 1/5 van de bouillon in een slakom. Giet de olie in de kom.
Stap 3 /6
Fruit de pancetta.
Stap 4 /6
Voeg de room, de bouillon en de gnocchi toe. Voeg peper toe en meng.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 3 min.
Stap 6 /6
Voeg het mengsel van eigeel en kaas toe. Meng alles goed om het te binden en dien op.