Glutenvrije koekjes
- Totale tijd 19min
- 5min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
70 g Vegan boter
70 g Bruine suiker
15 g Griessuiker
0.5 Ei
0.5 el Ahornstroop
150 g Havermout
60 g Bloem
0.25 tl Nootmuskaat
0.5 tl Gemalen kaneel
0.25 tl Bakpoeder
0.5 tl Bicarbonaat
0.25 tl Zout
Voor de garnering
35 g Vegan boter
90 g Poedersuiker
1 el Amandelmelk
0.5 tl Vanille-extract
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /8
De oven voorverwarmen op 180°C. Leg bakpapier op de bakplaat.
Stap 2 /8
Voeg boter en suiker toe aan de mixerkom met bevestigde garde. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 3 /8
Voeg het ei, de ahornstroop en het vanille-extract toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 4 /8
Voeg de havermout, de bloem, het bicarbonaat, het bakpoeder en kaneel, zout en nootmuskaat toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 5 /8
Maak met een kleine ijslepel balletjes van het mengsel. Leg ze op een bakplaat en druk op ‘Start’
Stap 6 /8
Bereid de crème. Voeg boter toe aan de mixerkom met bevestigde garde. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 7 /8
Voeg de poedersuiker en de amandelmelk toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 8 /8
Giet het mengsel in een spuitzak met een vlakke spuitmond. Zodra de koekjes afgekoeld zijn: spuit de crème op één koekje en bedek het met een tweede.