- Homepage
- Avocado and shrimp verrines
Avocado and shrimp verrines
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
60 g Gepelde scampi's
10 g Kreeftenbisque
1 cl Ongezoete gecondenseerde melk
60 g Fijngehakte witte vis
10 g Paneermeel
0.5 eenheid Avocado
0.5 el Verse koriander
0.5 el Verse peterselie
0.5 eenheid Citroen (sap)
Zout
Zwarte peper
Chilipoeder
Accessoires
Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Meng het visvlees, de scampi's, de melk, de bisque, het paneermeel, het zout, de zwarte peper en het chilipoeder in een kom.
Stap 3 /5
Vul de glazen potjes. Sluit de bovenkant van de glazen potjes en plaats ze in de kom. Voeg 25 cl water toe.
Stap 4 /5
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 5 /5
Serveer warm en werk af met avocadoblokjes, citroensap en kruiden.