- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vis glaasjes met wasabi
Vis glaasjes met wasabi
- Totale tijd 35min
- 20min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (4)
Ingrediënten
4 personen
390 g Rauw witvis
90 g Gekookte erwten
1 tl Wasabipasta
9 cl Gecondenseerde melk
60 g Sandwichbrood
60 g Wasabi erwten
Zout, paprika
Accessoires
Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een kom de gehakte witvis met de gekookte erwten.
Stap 2 /7
Voeg de wasabipasta toe en meng goed om de wasabi gelijkmatig te verdelen.
Stap 3 /7
Giet de gecondenseerde melk in het mengsel en roer het verkruimelde sneetje brood erdoor.
Stap 4 /7
Breng op smaak met zout en paprika.
Stap 5 /7
Rol het mengsel tussen je handpalmen tot ballen.
Stap 6 /7
Bedek elke bal met de grof gehakte wasabi erwten voor extra knapperigheid.
Stap 7 /7
Plaats de ballen in de glaasjes zonder deksels. Plaats de glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.