- Homepage
- Recipe Details Page
Gevulde paprika met quinoa, aubergine en feta
- Totale tijd 1u 6min
- 10min
Voorbereidingstijd - 56min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 Paprika’s
110 g Ajuin
150 g Quinoa
200 g Aubergine
200 g Feta
75 g Tomatenblokjes
2 cl Olijfolie
25 cl Water
Salie
Zout
Olijfolie
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /9
Doe de in stukjes gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /9
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de quinoa, de gewassen aubergine in blokjes, de gehakte tomaten, de olijfolie, het water en de gehakte salie toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Quinoa 200g Aubergine 75g Tomatenblokjes 2cl Olijfolie 25cl Water bladje Salie Zout
Menger
Stap 3 /9
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 4 /9
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in twee.
4 Paprika’s
Stap 5 /9
Voeg de in blokjes gesneden feta toe. Meng voorzichtig.
200g Feta
Stap 6 /9
Vul de paprika’s met het quinoamengsel.
Stap 7 /9
Leg ze in een ovenschaal.
Stap 8 /9
Besprenkel met wat olijfolie en giet een half glas water op de bodem van de schaal.
Olijfolie
Stap 9 /9
Zet 40 minuten in de oven.