Gevogelte met kastanjes
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Kippenbillen
0.5 Ui, gepeld en gesnipperd
200 g Gekookte kastanjes (uit blik)
100 g Parijse champignons uit blik (uitgelekt)
1 el Ahornsiroop (of honing)
7 cl Gevogeltebouillon
1 el Plantaardige olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Scheid de bovenste stukken van de bouten van de drumsticks. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /7
Laat de bovenste stukken aankleuren. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 4 /7
Voeg de uien, de siroop en een beetje water toe. Schraap de aanbaksels van de bodem en randen.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Dien op.