- Homepage
- Gehakte biefstuk, champignonsaus en pompoenpuree
Gehakte biefstuk, champignonsaus en pompoenpuree
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Pompoen
250 g champignons
1 teentje Knoflook
10 cl Dumbele room
2 Runderburger
20 g Boter
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Voeg de grote blokjes pompoen en 400 ml gezouten water toe.
Stap 3 /6
Giet na het koken het overtollige water af, pureer de puree en breng op smaak. Warm houden.
Stap 4 /6
Gril je de gehakte steaks met een drupje olijfolie, zout en peper. Draai de steaks halverwege om en houd ze warm.
Stap 5 /6
Smelt een klontje boter in de pan en voeg de knoflook toe. Voeg de fijngesneden champignons toe en bak onder voortdurend roeren. Voeg de room en gehakte peterselie toe en laat op een middelhoog vuur inkoken tot het dik is. Pas de kruiden aan.
Stap 6 /6
Serveer de steaks, aardappelpuree en saus warm. Eet smakelijk!