- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spirelli met gehakt en curry
Spirelli met gehakt en curry
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
700 g Gehakt half om half
1 Gehaktkruiden
1 Grote ui
100 g Rozijnen
1 Rode paprika
2 Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
20 cl Water
10 cl Room
3 el Zonnebloemolie
2 el Kerrie
350 g Spirelli pasta
4 Sneedjes brood te roosteren
Peper en zout
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingredienten: Snij de ui in snippers Meng de gehaktkruiden in het gehakt Snij de rode paprika in kleine blokjes Schil de appels en snijd in kleine blokjes
Stap 2 /9
Doe de olie in de kom Voeg de uisnippers toe en stoof aan
Stap 3 /9
Voeg het gekruide gehakt toe. Goed mengen tijdens het roerbakken totdat het gehakt gaar is
Stap 4 /9
Voeg paprika blokjes, appel blokjes, rozijnen, water, room en kerrie kruiden toe Voeg wat peper en zout toe Meng alles grondig door elkaar
Stap 5 /9
Kook 5 min onder hoge druk
Stap 6 /9
Bereid afzonderlijk de spirelli pasta volgens de instructie op de verpakking
Stap 7 /9
Wanneer alles klaar is, voeg de spirelli toe in de kom en meng tot een homogeen mengsel
Stap 8 /9
Rooster de 4 sneetjes brood tot het brood goudbruin is
Stap 9 /9
Serveer door eerst een sneetje brood op het bord te leggen met daarop de bereiding. De kerriesaus zal deels door het brood opgenomen wat het een lekkere smaak geeft.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
