Gehakt met puree andouillette
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Andouillettes, in blokjes gesneden
1.5 Ui, gepeld en gesnipperd
1500 g Aardappelen voor de puree
3 el Mosterd a l'ancienne
3 el Olie
150 g Boter
24 cl Water
3 el Dikke creme fraiche
Zout, peper
150 g Gruyere, geraspt
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
De oven voorverwarmen. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de uien en andouillettes bruinen. Voeg mosterd en room. Giet het in ovenschaal.
Stap 4 /6
Doe de aardappelen, de boter, het water, de peper en het zout in de pot.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Pureer het geheel. Giet over het vlees. Zet in de oven en gratineer met de kaas.