Gehakt met puree andouillette
Moulinex
Recept door Moulinex

Gehakt met puree andouillette

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 25min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    10min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 900 g Andouillettes, in blokjes gesneden

  • 1.5 Ui, gepeld en gesnipperd

  • 1500 g Aardappelen voor de puree

  • 3 el Mosterd a l'ancienne

  • 3 el Olie

  • 150 g Boter

  • 24 cl Water

  • 3 el Dikke creme fraiche

  • Zout, peper

  • 150 g Gruyere, geraspt

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

De oven voorverwarmen. Doe de olie in de kuip.

Stap 3 /6

Laat de uien en andouillettes bruinen. Voeg mosterd en room. Giet het in ovenschaal.

Stap 4 /6

Doe de aardappelen, de boter, het water, de peper en het zout in de pot.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Pureer het geheel. Giet over het vlees. Zet in de oven en gratineer met de kaas.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228